Esittely

Kennelnimen takaa löytyy Katja Jurmu. Asun omakotitalossa Kirkkonummella haja-asutusalueella. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi poikaa. Nelijalkaisia ystäviä löytyy viisi. Espanjanvesikoiria neljä ja yksi kiinanharjakoira.

Koirat ovat olleet aina osa elämääni jo lapsuudesta asti. Ensimmäiset omat koirani olivat Newfoundlandinkoiria. Sitten sattumalta törmäsin espanjanvesikoiraan. Rotu oli minulle ihan tuntematon. Ihastuin ensimmäisenä ulkonäköön. En saanut näkemääni mielestäni ja aloin etsimään tietoa tuosta rodusta, kunnes lopulta en saanut ajatuksestani tuota ihastuttavaa koiraa pois. Siitä alkoi koiran etsintä. Oli vaikeaa löytää kasvattaja joka olisi minulle koiran myynyt. Reilu puoli vuotta etsin ja lopulta tärppäsi. Sain unelmieni koiran Capun, jonka jälkeen laumaan on tullut kolme espanjanvesikoiraa lisää. 

Koirieni kanssa harrastan lähinnä näyttelyitä ja mikäli oma koira ei ole kehässä käyn mielelläni seuraamassa turistina näyttelyitä. Kehän laidalta olen saanut monta uutta tuttavaa ja ystävää. Koirieni kanssa olen, myös harrastusmielessä kokeillut jälkeä, vepeä ja ralli tokoa. Espanjanvesikoira on erittäin aktiivinen koira joka tarvitsee paljon virikkeitä ja aktivitettejä elämäänsä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää tästä valoittavasta rodusta. Kiitos kun kävit sivuillani !